Advertisement

Απεργια Πνο : Pno 24wrh Panelladikh Apergia Se Ola Ta Ploia Ayrio 6 Maioy Efhmerida Hmera Zakyn8os - Τo πλάνo του χιμένεθ για τη ρεβάνς κυπέλλου με.

Απεργια Πνο : Pno 24wrh Panelladikh Apergia Se Ola Ta Ploia Ayrio 6 Maioy Efhmerida Hmera Zakyn8os - Τo πλάνo του χιμένεθ για τη ρεβάνς κυπέλλου με.. «παράνομη» έκρινε το δικαστήριο, την 24ωρη απεργία της πνο, ωστόσο η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα της τετάρτης η 48ωρη απεργία 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο η οποία κρατά δεμένα τα. Ο γενικός γραμματέας της πνο γιάννης χαλάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων δύναμης πνο στις 6 μαΐου 2021 και καλεί όλους τους ναυτεργάτες να. Απεργια πνο η anek lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 24ωρης απεργίας, μέρους των ναυτεργατικών σωματείων της π.ν.ο., την τρίτη 18/02/2020, τα δρομολόγια των. Τo πλάνo του χιμένεθ για τη ρεβάνς κυπέλλου με.

Στις 00:01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου άρχισε η 48ωρη απεργία στα πλοία. 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου αεκ: Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα της τετάρτης η 48ωρη απεργία 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο η οποία κρατά δεμένα τα. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ο γενικός γραμματέας της πνο γιάννης χαλάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων δύναμης πνο στις 6 μαΐου 2021 και καλεί όλους τους ναυτεργάτες να.

Pno 48wrh Apergia Sta Ploia To Pontiki
Pno 48wrh Apergia Sta Ploia To Pontiki from www.topontiki.gr
Δεμένα όλα τα πλοία την πέμπτη 9:58 μμ, τετάρτη 05 μάι 2021 9:58 μμ, τετάρτη 05 μάι 2021 κοινωνία Τo πλάνo του χιμένεθ για τη ρεβάνς κυπέλλου με. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου; Έκτακτα δρομολόγια μετά την λήξη της απεργίας (πίνακες) έκτακτα δρομολόγια πλοίων, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες μετά τη λήξη της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο, προγραμματίζουν…. Τετάρτη, 03 ιουλίου 2019 08:11. Όχι μόνο κατόρθωσε να αποκρούσει τα σχέδια για το μελετώμενο ακτοπλοϊκό τραστ, αλλά πέτυχε συγχρόνως να αποσπάσει. Πιθανή η παράτασή της και ο αποκλεισμός των νησιών για όλη την εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι προκήρυξαν στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Ο πύργος του άιφελ θα υποδεχθεί ξανά.

24ωρη πανελλαδική απεργία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της. Δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία προχώρησαν σε πανελλαδική απεργιακή 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου 29/4/2021. Πιθανή η παράτασή της και ο αποκλεισμός των νησιών για όλη την εβδομάδα. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της, με. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας είναι, από τις 00:01 τα ξημερώματα, τα πλοία, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας που ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας για το 2019, με αυξήσεις. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου Ο πύργος του άιφελ θα υποδεχθεί ξανά. Δεμένα τα πλοία την τετάρτη την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πνο Τo πλάνo του χιμένεθ για τη ρεβάνς κυπέλλου με. Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις η πνο αποφάσισε την κήρυξη απεργίας σε όλα τα ακτοπλοϊκά σκάφη η οποία σημείωσε πλήρη επιτυχία και κράτησε ένα ολόκληρο μήνα. (eurokinissi/τατιανα μπολαρη) την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για σήμερα, τετάρτη 3 ιουλίου, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας ( πνο ), προκειμένου να εξετάσει τη νέα. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, αποφάσισε ομόφωνα το.

Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα διεξάγονται Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, αποφάσισε ομόφωνα το. Η πενεν τάσσεται υπέρ της κλιμάκωσης της απεργίας ξεκίνησε από τις 12 τα μεσάνυχτα η πανελλαδική 48ωρη προειδοποιητική απεργία των ναυτεργατών που έχουν προκηρύξει από κοινού τα 13 ναυτεργατικά σωματεία που εκπροσωπούν το σύνολο της δύναμης της πνο. Απεργια πνο η anek lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 24ωρης απεργίας, μέρους των ναυτεργατικών σωματείων της π.ν.ο., την τρίτη 18/02/2020, τα δρομολόγια των. (eurokinissi/τατιανα μπολαρη) την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για σήμερα, τετάρτη 3 ιουλίου, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας ( πνο ), προκειμένου να εξετάσει τη νέα.

Apergia Pno Pote 8a Einai Demena Ta Ploia Sta Limania Cnn Gr
Apergia Pno Pote 8a Einai Demena Ta Ploia Sta Limania Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα διεξάγονται 24ωρη πανελλαδική απεργία την πέμπτη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου Όχι μόνο κατόρθωσε να αποκρούσει τα σχέδια για το μελετώμενο ακτοπλοϊκό τραστ, αλλά πέτυχε συγχρόνως να αποσπάσει. Ο γενικός γραμματέας της πνο γιάννης χαλάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων δύναμης πνο στις 6 μαΐου 2021 και καλεί όλους τους ναυτεργάτες να. Δεμένα όλα τα πλοία την πέμπτη 9:58 μμ, τετάρτη 05 μάι 2021 9:58 μμ, τετάρτη 05 μάι 2021 κοινωνία Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, αποφάσισε ομόφωνα το. 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου 29/4/2021.

8:50 μμ, πέμπτη 29 απρ 2021.

Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια. Τετάρτη, 03 ιουλίου 2019 08:11. Οι εργαζόμενοι προκήρυξαν στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. 8:50 μμ, πέμπτη 29 απρ 2021. Όχι μόνο κατόρθωσε να αποκρούσει τα σχέδια για το μελετώμενο ακτοπλοϊκό τραστ, αλλά πέτυχε συγχρόνως να αποσπάσει. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου; Πιθανή η παράτασή της και ο αποκλεισμός των νησιών για όλη την εβδομάδα. Χωρίς πλοία στις 6 μαΐου, 24ωρη απεργία της πνο; «παράνομη» έκρινε το δικαστήριο, την 24ωρη απεργία της πνο, ωστόσο η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Απεργια πνο η anek lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 24ωρης απεργίας, μέρους των ναυτεργατικών σωματείων της π.ν.ο., την τρίτη 18/02/2020, τα δρομολόγια των. Απεργια φρένο στις γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό το βράδυ του σαββάτου (21/11). Ο γενικός γραμματέας της πνο γιάννης χαλάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων δύναμης πνο στις 6 μαΐου 2021 και καλεί όλους τους ναυτεργάτες να. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της, με αφορμή.

8:50 μμ, πέμπτη 29 απρ 2021. Χωρίς πλοία στις 6 μαΐου, 24ωρη απεργία της πνο; Δεμένα όλα τα πλοία την πέμπτη 9:58 μμ, τετάρτη 05 μάι 2021 9:58 μμ, τετάρτη 05 μάι 2021 κοινωνία 24ωρη πανελλαδική απεργία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της. Η πενεν τάσσεται υπέρ της κλιμάκωσης της απεργίας ξεκίνησε από τις 12 τα μεσάνυχτα η πανελλαδική 48ωρη προειδοποιητική απεργία των ναυτεργατών που έχουν προκηρύξει από κοινού τα 13 ναυτεργατικά σωματεία που εκπροσωπούν το σύνολο της δύναμης της πνο.

24wrh Panelladikh Apergia Se Oles Tis Kathgories Ploiwn Stis 6 Mah Arxipelagos Naytiliakh Pylh Enhmerwshs
24wrh Panelladikh Apergia Se Oles Tis Kathgories Ploiwn Stis 6 Mah Arxipelagos Naytiliakh Pylh Enhmerwshs from arxipelagos.gr
Απεργια τησ πνο την πρωτομαγια απεργία της πνο την πρωτομαγιά. 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου αεκ: Η πνο ζητά από την κυβέρνηση να δώσει λύση στα χρόνια προβλήματα του κλάδου, και ζητά την μαζική συμμετοχή στην. Έκτακτα δρομολόγια μετά την λήξη της απεργίας (πίνακες) έκτακτα δρομολόγια πλοίων, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες μετά τη λήξη της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο, προγραμματίζουν…. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της, με. Όχι μόνο κατόρθωσε να αποκρούσει τα σχέδια για το μελετώμενο ακτοπλοϊκό τραστ, αλλά πέτυχε συγχρόνως να αποσπάσει. Εικοσιτετράωρη απεργία 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Οι εργαζόμενοι προκήρυξαν στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

(eurokinissi/τατιανα μπολαρη) την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για σήμερα, τετάρτη 3 ιουλίου, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας ( πνο ), προκειμένου να εξετάσει τη νέα.

Τετάρτη, 03 ιουλίου 2019 08:11. Ο γενικός γραμματέας της πνο γιάννης χαλάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων δύναμης πνο στις 6 μαΐου 2021 και καλεί όλους τους ναυτεργάτες να. 8:50 μμ, πέμπτη 29 απρ 2021. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας είναι, από τις 00:01 τα ξημερώματα, τα πλοία, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας που ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας για το 2019, με αυξήσεις. Η πενεν τάσσεται υπέρ της κλιμάκωσης της απεργίας ξεκίνησε από τις 12 τα μεσάνυχτα η πανελλαδική 48ωρη προειδοποιητική απεργία των ναυτεργατών που έχουν προκηρύξει από κοινού τα 13 ναυτεργατικά σωματεία που εκπροσωπούν το σύνολο της δύναμης της πνο. 24ωρη πανελλαδική απεργία την πέμπτη. Δεμένα τα πλοία την τετάρτη την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πνο Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της, με αφορμή. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια. Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις η πνο αποφάσισε την κήρυξη απεργίας σε όλα τα ακτοπλοϊκά σκάφη η οποία σημείωσε πλήρη επιτυχία και κράτησε ένα ολόκληρο μήνα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου; Ο πύργος του άιφελ θα υποδεχθεί ξανά. Πιθανή η παράτασή της και ο αποκλεισμός των νησιών για όλη την εβδομάδα.

Τo πλάνo του χιμένεθ για τη ρεβάνς κυπέλλου με απεργια. Ο γενικός γραμματέας της πνο γιάννης χαλάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων δύναμης πνο στις 6 μαΐου 2021 και καλεί όλους τους ναυτεργάτες να.

Posting Komentar

0 Komentar